BLAUMUT

BLAUMUT

Solitud. Però no una solitud melancòlica i nostàlgica, sinó una d’elegant i transparent que et captiva. Et sents sol. Sol enmig d’un mar de gent que comparteix amb tu la màgica solitud d’un moment. És aquella sensació estranya però agradable, contradictòria però evident, de sentir passar el temps al teu voltant. És la màgia de sentir. És Blaumut.

Tanca els ulls. Respira profundament. Ho sents? El món gira lentament sota els teus peus. Ara ja no ets un simple turista en aquest món de sons i somnis. Els sentiments s’escolen entre la pell per omplir-te d’energia. De cop, et converteixes en un profund observador d’allò oníric i emotiu.

El Turista (PICAP, 2012) era el primer disc de la banda amb el que ens convidaven a visitar el seu particular, petit i emotiu món oníric. Ens obrien les portes en espais i moments on la poesia més dolça i la música més elegant ens feien creure en els somnis. La guitarra més eixerida s’abraçava de forma fraternal amb els violins i els violoncels presentant la sonoritat diferent i atrevida del grup.

Aquest món particular on els sentiment i les emocions eren el llenguatge oficial es va anar fent gran. Èxit rere èxit, cada cançó feia més sòlida la terra per on caminava el grup. La qualitat musical, l’elegància sonora i el valor de fusionar en un so màgic instruments diferents van arribar al cor de la gent.

Després d’una extensa gira, Blaumut es consolidava en un dels grups de primera línia del panorama musical català. La sensibilitat dels seus temes el va permetre arribar a la possibilitat de fer uns concerts molt especials on les cançons creixien, les emocions eren palpables i l’univers de Blaumut és feia més precís i serè.

El Turista Simfònic era l’evolució natural del primer disc de la banda. Amb l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, les cançons s’elevaven com fulles que se les endú el vent i es convertien en estrelles llunyanes, fredes però emotives i elegants, que ens van deixar enamorats. Després de conquerir els escenaris de gairebé tots els Països Catalans, van arribar a l’Auditori Enric Granados de Lleida i al Palau de la Música de Catalunya amb dos concerts difícils d’oblidar.

EL TURISTA (PICAP, 2012) en dades:

* El single “Pa amb Oli i Sal” arriba a les 1,272.100 reproduccions a Youtube, un tema que es fa molt reconeixible gràcies als xiulets de la banda. * El tema “Bicicletes” arriba a les 790.000 reproduccions a Youtube. * Gira “El turista” amb més de 200 concerts en dos anys. * Premi Cerverí a la millor lletra de cançó 2013 per “I beg Your Pardon”. * Premi Enderrock 2012 a la millor canços pop rock per “Pa amb Oli i Sal”. * Premi Enderrock 2014 al millor Videoclip per “Bicicletes” * Premi Totmusicat al millor grup del 2014. * Premi Totmusicat al millor concert del 2014 per “El Turista Simfònic” al Palau de la Música amb l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell.

Algunes dades sobre Blaumut

**Millor Artista 2016 La banda aconsegueix en l’edició d’enguany dels premis Enderrock el guardó al millor grup de l’any per votació popular

**Blaumut edita el seu primer Llibre: “El llibre Blau de Blaumut” que surt a la venda el 23 de març de 2016 juntament amb el tema inèdit: “Previsions d’Acostament”

**Blaumut ha omplert algunes de les sals més emblemàtiques de Barcelona amb la gira dels seus dos treballs com són l’Auditori i el Palau de la Música Catalana

**El Turista va situar-se en la llista dels discs més venuts a tot l’estat espanyol durant l’any 2013, amb un total de més de 15.000 còpies físiques.

** El Primer arbre del Bosc es situa en les 10.000 còpies físiques

** Els singles dels dos treballs han rodat en totes les radiofórmules d’emissió catalana (Flaixbac, Dial Catalunya, Los 40 Catalunya, Europa FM o RAC 105)

** Dues gires on s’acumulen més de 250 concerts per tot el territorio

**El single “Pa amb Oli i Sal” arriba a les 1.500.000 reproduccions a Youtube mentre que “Bicicletes” arriba al 1.000.000.

**Més de 300 aparicions en mitjans nacionals i internacionals.

**Premi Enderrock 2012 a la millor cançó pop rock per “Pa amb Oli i Sal”

**Premi Enderrock 2014 al millor Videoclip per “Bicicletes”

**Premi Totmusicat al millor grup del 2014

**Premi Totmusicat al millor concert del 2014 per “El Turista Simfònic” al Palau de la Música amb l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell

**Premi Cerverí 2014.

https://es.wikipedia.org/wiki/Blaumut

contacta Rochi Productions

o llámanos +34 608 66 55 33

C/ Santos Justo y Pastor 142 - 10, Esc. A - 46022

Valencia - Spain

nuestra empresa

Rochi Productions - C/ Santos Justo y Pastor 142 - 10, Esc. A - 46022 - Valencia – Spain