ZaideCuba i els guajiros catalans

ZaideCuba i els guajiros catalans

ZaideCuba i els guajiros catalans

Aquest és el projecte de musical del músic d’origen cubà Sayde Chaling-Chong García. (ZaideCuba). Pianista, Arranjador i compositor establert a Barcelona des de fa 16 anys. Aquest un projecte on es fusionen elements de música cubana com el Danzón, El cha cha chá, La guaracha i el mambo. Una gran part interpretada en idioma català, encara que també ho fa amb la seva banda els guajiros catalans en espanyol, portuguès i anglès.

Aquest projecte va veure la llum per primera vegada l’any 2015 sota el segell discogràfic PICAP amb el disc ARROZ CON MANGO  (Una perspectiva caribenya de la música catalana). Disc on ZaideCuba passar pel filtre cubà variats artistes de la música en idioma català tant clàssics com actuals. Alguns d’ells van ser Joan Manuel Serrat, Raimon, Ovidi Montllor, Gossos, Sau, Marc Parrot entre d’altres. L’any 2016 sota el mateix segell va sortir al mercat un àlbum digital titulat ARROZ CON MANGO Vol.2 on ZaideCuba continua amb la versions però s’atreveix per primera vegada a musicar poemes un costum molt arrelat entre els artistes de Catalunya i, a més a compondre la seva primeres peces en idioma català.

Al 2017 va començar un llarg procés creatiu que va culminar recentment donant com resulta el seu 3r àlbum en idioma català i que té per títol ESCALIVADA AMB COCO . En aquest àlbum ZaideCuba va compondre,  arreglar i va produir 11 peces una gran part de temes compostos per ell i algunes versions i composicions a mig fer amb altres autors. Actualment el seu espectacle està compost per peces de 3 discos. Un espectacle per ballar i passar-s’ho molt bé. El projecte de ZaideCuba s’ha presentat en diversos festivals i compta amb el reconeixement de la premsa local de Catalunya encara que la seva idea és expandir el seu projecte a nivell nacional i internacional.

contacta Rochi Productions

o llámanos +34 608 66 55 33

C/ Santos Justo y Pastor 142 - 10, Esc. A - 46022

Valencia - Spain

nuestra empresa

Rochi Productions - C/ Santos Justo y Pastor 142 - 10, Esc. A - 46022 - Valencia – Spain

recibir más información

1 + 2 =

No se encontraron resultados

La página solicitada no pudo encontrarse. Trate de perfeccionar su búsqueda o utilice la navegación para localizar la entrada.